Yritys­tarina

Peräkärrykeskus.fi – Tervetuloa helpoille kärrykaupoille kotimaiselle yrittäjälle

Peräkärrykeskus.fi on luotettava ja kotimainen, perävaunujen myyntiin Etelä-Suomen alueella erikoistunut verkkokauppa. Olitpa sitten omakotitaloasuja tai mökkeilijä, rakentaja, remontoija tai harrastaja joka tarvitsee erinomaisen hyvän perävaunun.

Peräkärrykeskus tarjoaa laadukkaita ja kestäviä AKU-vaunuja

Peräkärrykeskus tekee perävaunun hankkimisesta helppoa. Valikoimastamme löytyvät kaikki AKU vaunutehtaan valmistamat perävaunut. AKU-vaunun valikoima käsittää lavavaunut, kuomulla ja ilman, vene- ja vesijettitrailerit myös ei rekisteröitävät telakkatrailerit, kelkka- ja mönkijävaunut (Tour&Race), autotrailerit, lavettivaunut, koneenkuljetusvaunut sekä umpi-, tauko- ja erikosvaunut. Valikoimastamme löydät erityisesti sukupolvelta toiselle kestävän AKUn, joka on perävaunumerkkien Skandinavian markkinajohtaja.

Peräkärrykeskukselta hankit perävaunun helposti ja luotettavasti. Yrityksen takana on Kuopion ja Pohjois-Savon kärrykaupan markkinajohtaja Kuopion Peräkärrykeskus, joka on toiminut alueella jo vuodesta 2016. Kuopion Peräkärrykeskus on Suomen suurin yksittäinen AKU-vaunujen myyntipiste, 250 myytyä AKU-vaunua vuodessa. Meiltä löydät vain laadukkaat, kestävät ja turvalliset AKU-vaunut, jotka siirtyvät isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle, kertoo 30 vuotta myyntialalla toiminut yrittäjä Marko Vironen.