AKU CP390-LB/ TOUR&RACE/1400KG

3390,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

AKU-vaunun TOUR & RACE tuoteperhe, vaunut aktiivisille moottoriharrastajille sekä yritysten monipuolisiin kuljetustarpeisiin. Vaunut sopivat erinomaisesti mm. moottorikelkkojen, mönkijöiden, moottoripyörien ja esim. päältä ajettavien ruohonleikkureiden kuljetukseen. TOUR & RACE-vaunun lastaaminen sekä kuorman purkaminen on helppoa ja kätevää, vaunussa on kippi varustettuna kippiruuvilla ja sen takalaita on erikoismuotoiltu käytettäväksi sisäänajoramppina. Vaunujen lehtijousi akseli takaa helposti ja tasapainoisesti vedettävän vaunumalliston.

AKU CP390-LB/TOUR&RACE/1400KG-peräkärryn erittäin vahva alusrunko ja laitojen kiinnityselementtirungot on hitsattu tarkkuusluokan laserleikatuista teräsputkista yhdeksi kokonaisuudeksi, sen jälkeen kuumasinkitty kokonaisuutena. Runkorakenteessa käytetty ratkaisu takaa suurimman joustavuuden ja korroosiokeston. Peräkärryssä on erikoisvahvat laidat, joiden suurena etuna on laidan  kiinnityselementtirungon yläosaan hitsattu tukeva teräsputki joka tukee laidan yläosaa. AKU-peräkärryn laidat on valmistettu Skandinavian suurimpien ohutlevyn tuottajien toimittamasta laadukkaasta upposinkitystä metallilevystä, jossa suojana käytetään HDG-pinnoitetta, joka kestää erinomaisesti pohjoismaisia olosuhteita.

Peräkärryn akselipalkki on kuumasinkitty, vesitiiviit navat ja jarrurummut tulevat maailman johtavalta valmistajalta (Knott) Saksasta. Akselissa jousituksena käytetään lehtijousia. Sähköjärjestelmässä käytetään valmiiksi koottuja ja tarkastettuja kaapeleita. Jotta sähköjärjestelmä olisi suojassa mekaanisilta vaurioilta johtimet on asennettu kärryn rungon sisään. Parhaan näkyvyyden takaa Itävaltalaisen valmistajan Aspöckin valaisimet. Peräkärry on varustettu säänkestävällä laminoidulla pohjavanerilla (Suomi) jossa myös reunat on esikäsitelty kosteutta hylkiväksi.

VARUSTELU

  • avattavat ja helposti irrotettavat etu- ja takalaita
  • etu- ja takalaidassa hitsattu runkorakenne
  • ajorampiksi muotoiltu takalaita
  • nokkapyörä
  • laminoitu vesitiivis vanerilattia
  • kippi varustettu kippiruuvilla
  • LED etu- ja äärivalot
  • 6+6 kiristysliinan silmukkaa kuormalavan sisälaidoissa

 

Lisätiedot

Kokonaispaino (kg)

1400

Omapaino (kg)

413

Vaunun kantavuus (kg)

987

Vaunun kok. pituus (cm)

535

Vaunun kok. leveys (cm)

199

Kuormalavan pituus (cm)

390

Kuormalavan leveys (cm)

190

Laidan korkeus (cm)

20

Runko

Hitsattu ja kuumasinkitty teräsputkirunko

Jarrut

ON

Jousitus

Lehtijousi

Renkaat

165R13C 96N 5×112 M+S

Lisävarusteet

660060 Vararenkaan pidike BP1600/1800
Alumiinivanne + rengas 165/80 R13C 96N 5×112 musta
Vetopäälukko (AKU)
Alumiinikuomu 390
Vararengas 165 R13C 96N 5×112 M+S
Mootoripyöran kuljetusteline
Työkalulaatikko 500x170x200mm